Om oss

Om sofilosophy

Vi ♥ hudvård och särskilt bra tycker vi om den som är djurvänlig, cruelty free, och inte innehåller massa onödigt skräp. Man kan säga att det är vår core och det vi på Sofilosophy.se kallar för “Clean Beauty”. Har produkterna dessutom schysta förpackningar som man blir glad av, innovativa ingredienser och är av vegansk karaktär så gillar vi dom oftast ännu mer.

Att produkterna vi säljer i vår webbshop är cruelty free innebär att och de inte är testade på djur (borde vara självklart, vi vet). Våra partners säljer inte heller sina varor i Asien. Merparten av de skönhetsprodukter vi har i vårt sortiment är även veganska och innehåller därmed inga animaliska ingredienser; inget från djurriket. Sist men inte minst så har vi scannat ingredienslistorna och sett till så att det inte finns några kända toxiner i produkterna som kan ha en negativ inverkan på din kropp och hälsa. Bra va?!

Bakom Sofilosophy.se står Sofi som har många års erfarenhet från skönhetsbranschen samt en internationell hudterapeututbildning från Gildaskolan i bagaget.

“Jag startade Sofilosophy.se 2017 då jag också började anamma en mer hälsosam livsstil och i samband med det växte intresset för Clean Beauty – produkter som är producerade utan kända toxiner samt var helt djurvänliga. Dessutom älskar jag själv att testa nya, schysta skönhetsprodukter och det har alltid varit lite av en dröm att få hitta och ta in nya, spännande varumärken och presentera på den svenska marknaden”. 

 

Bästa hälsningar,

Sofi, Grundare & Hudterapeut

 

 

 

 

SOFILOSOPHY.SE