Om oss

Om sofilosophy

 

Vi ♥ hudvård och särskilt bra tycker vi om den som är djurvänlig och inte innehåller massa onödigt skräp. Man kan säga att det är vår core och det vi på Sofilosophy.se kallar för “Clean Beauty”. Har produkterna dessutom schysta förpackningar som man blir lite extra pepp av, en innovativ ingredienslista och är av vegansk karaktär så gillar vi dom oftast ännu mer.

Att en skönhetsprodukt hos oss är djurvänlig innebär att den inte är testad på djur (och inte heller finns i Kina, då Kina har krav på djurtester). Merparten av våra härliga hudvårdsprodukter är även veganska och innehåller därmed inga animaliska ingredienser; alltså ingenting alls från djurriket. Sist men inte minst så har vi scannat ingredienslistorna och sett till så att det inte finns några kända toxiner i produkterna som kan ha en negativ inverkan på din (snygga!) kropp och din hälsa. Bra va?!

Bakom Sofilosophy.se står jag, Sofi, en 33-årig göteborgare från bästkusten med många års erfarenhet från skönhetsbranschen samt en internationell hudterapeututbildning från Gildaskolan i bagaget. Jag har jobbat hos flera av de största aktörerna på marknaden och som hudterapeut på klinik och spa. Drömmen har dock alltid varit att driva något eget så till slut fick jag tummen ur och resultatet är den här webbshoppen, som jag såklart hoppas att du gillar. Feedack, tips osv tas tacksamt emot så tveka inte att maila oss och följ oss gärna på Instagram @sofilosophy.se ♥ Dont be a stranger!

Bästa hälsningar,

Sofi, Grundare & Hudterapeut

 

 

 

 

SOFILOSOPHY.SE