Om oss

The sofilosophy

Vi tror starkt på att hållbarhet, hälsa och härlighet går att förena och för den som liksom vi vill växla om till en lite grönare livsstil och gillar nya, schysta varumärken och innovativa produkter så är detta helt klart the place to be.

Alla varor vi erbjuder på Sofilosophy.se är cruelty free och därmed inte testade på djur (borde vara självklart, vi vet). Merparten av de produkter vi har i vårt sortiment är även veganska och innehåller därmed inga animaliska ingredienser. Dessutom så har vi scannat ingredienslistorna och sett till så att det inte finns några kända toxiner i som kan ha en negativ inverkan på din kropp och hälsa. Bra va?! ♥

Bakom sofilosophy.se står jag, Sofi, som har många års erfarenhet från skönhetsbranschen samt en internationell hudterapeututbildning från Gildaskolan i bagaget. Jag startade sofilosophy 2017 i samband med att jag började anamma en mer hälsosam livsstil och i samband med det så växte även intresset för grön hudvård och skönhet – naturligare produkter som är producerade utan kända toxiner och andra potentiellt skadliga ämnen samt var djurvänliga och gärna veganska. Så, man kan väl säga att sofilosophy.se är resultatet av min stora passion och drömmen om att driva eget företag men också min önskan om att få bidra till en lite skönare, grönare värld. 

Bästa hälsningar,

Sofi, CEO & Hudterapeut

 

 

 

 

SOFILOSOPHY.SE