Varumärken

BYBI Beauty är 100% naturlig och vegansk hudvård från grundarna till Clean Beauty Co.

Clean Beauty Co är ett modernt, lyxigt skönhetsmärke byggt på en etos av högpresterande, naturliga ingredienser. De är stolta förespråkare av positivitet och transperans i skönhetbranschen, så att den enskilda indvividen ska ha möjligheten att ta kontroll över vad hen lägger på sin hud.

Som pionjärer inom naturlig hudvård i Storbritannien gör BYBI Beauty innovativa, rena skönhetsprodukter som fungerar på riktigt. Gjorda med aktiva botaniska och lyxiga ingredienser som matar din hud och hår med med grundarnas egna favoritväxter, nötter, blommor och frön. Rena, super-fuktgivande och extremt närande produkter som garanterat inte spätts ut med meningslösa fyllnadsmedel. Bättre för din hud, bättre för din kropp, bättre för miljön och bättre för dig!

Upptäck produkter från BYBI Beauty >>

Skyn ICELAND fokuserar på hudvårdslösningar som behandlar skador orsakade av stress.  

Skyn ICELAND hämtar sin inspiration från naturen och Islands rena, oförstörda naturresurser – sitt mineralrika vatten, antioxidantrika bär, lugnande alger och immunförstärkande angelica. Med dessa kraftfulla ingredienser skapar man produkter som lugnar, stärker och vårdar huden, återställer dess naturliga balans och ger ett härligt glow.

Engagemanget för naturen genomsyrar hela verksmaheten – från återvinningsbara förpackningar till produkter fria från parabener, petroleum, mineralolja och sulfater. 100 % vegansk hudvård.

Upptäck produkter från Skyn ICELAND >>

 

Ooh! erbjuder moderna, rena skönhetsprodukter baserade på traditionell visdom. 

Ooh! Oils Of Heaven är inspirerade av de traditionella skönhetsingredienser som har använts i århundraden för deras speciella förmåga att vårda och försköna huden. Oils of Heaven har valt ut världens finaste vilda och organiska oljor i plantornas naturliga livsmiljöer, vilket ger de mest potenta oljorna, laddade med kraftfulla näringsämnen inklusive högkoncentrerade vitaminer och fettsyror som är anpassade till specifika hudbehov.

Företaget eftersträvar att i största möjliga mån köpa deras oljor från små, lokala leverantörer och på så vis hjälpa särskilt kvinnor att skapa en inkomst för sig själva och för samhället. 100 % naturlig hudvård.

Upptäck produkter från Ooh! >>

 

 

Balm Balm är naturlig godhet för din hud. 

Balm Balm är ett av Storbritanniens ledande företag inom ekologisk hudvård och medlemmar i Soil Association. Företaget grundades 2005 av Glenda Taylor vars mål var att skapa bra, rena produkter till överkomliga priser som var 100% ekologiska och som passade även de mest känsliga hudarna samtidigt som de lämnade ett så grönt fotavtryck som möjligt.

Sortimentet består av ekologisk hudvård för ansikte och kropp samt av supereffektiva och vattenfria balmer som lugnar, läker och vårdar huden vart än du behöver det. Mer traditionellt, mindre komplicerat är ledorden.

Upptäck produkter från Balm Balm >>

SOFILOSOPHY.SE