Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Detaljera Mera HB
Viktoriagatan 8
411 25 Göteborg

Organisationsnummer: 969779-5863
E-postadress: sofi (at) sofilosophy.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Mondido Payments kortbetalning
 • Genom vår samarbetspartner Mondido betalar du enkelt och säkert med antingen Visa eller Mastercard.
 • Swish – Betala enkelt och säkert direkt med mobilen!

Leveranser

Vi hanterar och skickar alla varor inom 1-2 arbetsdagar. Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Postpaket – När du beställer varor över 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden inom Sverige! I övriga fall kostar frakt 49 kr inom Sverige. Leveranser till Finland och Danmark kostar 79kr.
 • Leveranstid – leveransen sker inom 2-3 dagar (vardagar) till din dörr eller till närmaste utlämningsställe.
 • Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ångerätt och returer

 • Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss omgående på sofi (at) sofilosophy.se.
 • Vi följer distansavtalslagen vilket innebär att du har öppet köp i 14 dagar från det att du mottagit din beställning  Under den perioden kan du skicka tillbaka dina varor för att få dina pengar åter. Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas väl emballerad och helst i samma förpackning som den kom i.
 • Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så skickar vi en retursedel till dig via mail. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt.
 • Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning.
 • Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du betalar själv returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy 

Sofilosophy.se månar om din personliga integritet. Vi samlar aldrig in mer information än vi behöver för att kunna ge dig en fullgod upplevelse som besökare och kund på vår plattform. Och vi säljer aldrig dessa uppgifter till något annat företag.

Den här sidan innehåller information om varför och hur vi hanterar din personliga data.

Varför samlar ni in personuppgifter?
Enkelt uttryckt finns det två syften: Dels behöver vi information för att kunna hantera och skicka en order till dig i vår webbshop. Det vill säga den kontaktinformation och orderdata du själv skapat vid ett köp. Dels använder våra digitala plattformar data för att kunna ge dig en bättre och mer relevant användarupplevelse – samt för att kunna nå dig med marknadsföring.

Vilka uppgifter samlar ni in?
I samband med ordrar i webbshoppen: Namn, telefonnummer, adress, epost och orderdata. Vi samlar aldrig in personnummer och kontouppgifter (däremot kan de betalleverantörer vi samarbetar med efterfråga sådan data, men det delas inte med oss Sofilosophy).

I samband med besök på vår webbplats används cookies och våra marknadsföringsverktyg, exempelvis Facebook och Google, använder olika typer av tekniker för att hjälpa oss att nå fram till våra kunder och tilltänkta kunder. I alla dessa fall är datan anonymiserad och vi på Sofilosophy.se har ingen möjlighet eller vilja att följa beteenden hos enskilda personer.
Till sist används din epostadress för utskick av reklam och för att bjuda dig på intressant innehåll.

Hur lagras uppgifterna?
Order- och kunduppgifter lagras i de system som används för att driva vår webbshop: affärssystemet, ordersystemet i webbshoppen, betaltjänstens system samt fraktleverantörens system.
Den anonymiserade datan kopplat våra marknadsverktyg sparas olika länge beroende på vilken policy respektive plattform använder sig av. Det är inte vi på Sofilosophy.se som sparar den datan och vi kan aldrig se den på individnivå.
Din epostadress sparas därutöver i Mailchimp, ett internationellt system för marknadsföring via epost.

Hur används uppgifterna?
Din orderdata används framför allt för bokföringsmässiga ändamål. Men vår orderhistorik är också något som du själv kan ha användning för. Det är bara kontakta oss för att få veta vad du tidigare har köpt (se kontaktinfo nedan).
Den anonyma cookiedatan och annan anonym besökshistorik som sparas i de digitala plattformarna används för att kunna ge dig en mer relevant besöksupplevelse samt för att kunna nå dig i marknadsföringssyfte.
Vad gäller e-post förbehåller vi oss rätten att göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Varje utskick innehåller möjligheten att avregistrera sig från mer kommunikation.

Vem är ansvarig för dataskyddet på Sofilosophy.se?
Personuppgiftsansvarig är Detaljera Mera HB som driver webbplatsen.

 

 

SOFILOSOPHY.SE