Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Detaljera Mera HB
Viktoriagatan 8
411 25 Göteborg

Organisationsnummer: 969779-5863
E-postadress: sofi (at) sofilosophy.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Mondido Payments kortbetalning
 • Genom vår samarbetspartner Mondido betalar du enkelt och säkert med antingen Visa eller Mastercard.
 • Swish – Betala enkelt och säkert direkt med mobilen!

Leveranser

Vi hanterar och skickar alla varor inom 1-2 arbetsdagar. Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Postpaket – När du beställer varor över 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden! Annars kostar frakten 49 kr.
 • Leveranstid – leveransen sker inom 2-3 dagar till din dörr eller till närmaste utlämningsställe.
 • Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ångerätt och returer

 • Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss omgående på sofi (at) sofilosophy.se.
 • Vi följer distansavtalslagen vilket innebär att du har öppet köp i 14 dagar från det att du mottagit din beställning  Under den perioden kan du skicka tillbaka dina varor för att få dina pengar åter. Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas väl emballerad och helst i samma förpackning som den kom i.
 • Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så skickar vi en retursedel till dig via mail. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt.
 • Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning.
 • Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du betalar själv returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Garanti

Sofilosophy är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Vi lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning samt kontrollera innehållsförteckningen.

SOFILOSOPHY.SE